محل تبلیغات شما

پیشینه صنعت چاپ تا سفارش چاپ آنلاین 

چاپ را در اصطلاح، انتقال مطالب شامل نوشته‌ها، تصاویر، اعداد و علائم بر رو یک حامل فرم و انتقال آن بر روی یک سطح چاپ شونده و تکثر آن به شمارگان زیاد می‌گویند.

چاپ مثل دیگر صنایع آمیزه‌ای است از فرایند‌ها و سیستم‌های مختلف که از  ارتباطی منطقی با یکدیگر برخوردارند. به همین خاطر ارایه استانداردهای مشخص  که باعث می‌‌شود کلیه فرایندها و سیستم‌ها  در یک چارچوب مشخص و هماهنگ بهترین کارآیی را عرضه کنند برای‌ صنعت چاپ نیز ضروری است.چاپ صنعتی بسیار گسترده و پیچیده است. به همین خاطر تعداد  استانداردهایی هم که برای این صنعت تاکنون تهیه و تدوین شده فراوانند.

پیشینه

از مهم‌ترین رخدادهای تاریخ، اختراع حروف چاپی مستقل و دستگاه چاپ بوده‌است که به تصور غالب، اولین بار، یوهانس گوتنبرگ (۱۴۶۸–۱۳۹۷) آلمانی در سال ۱۴۵۶ میلادی آن را اختراع کرد؛ اما در حقیقت اختراع فن چاپ به قرن‌ها پیش از گوتنبرگ برمی‌گردد. 

ادوار تاریخی چاپ و تحولات آن از ابتدا تاکنون به‌طور کلی به ۶ دسته تقسیم‌بندی می‌شود:

پیش از تاریخ و آغاز دوران تاریخی

•         دوران باستان

•         دوران چینی‌ها

•         دوران هنری

•         دوران مکانیک

•         دوران فتو مکانیک

این دوران از آغاز خط نویسی و پیش از آن تا حدود قرن ۲۰ میلادی را شامل می‌شود.

ابداع گوتنبرگ

در ۱۴۵۲، یوهانس گوتنبرگ آلمانی به ایدهٔ چاپ متحرک تحقق بخشید. وی در کارگاهش فناوری ساخت ورق، جوهر با پایهٔ روغنی و پرس را برای چاپ یک کتاب گرد هم آورد و دستگاه چاپ را اختراع کرد. در واقع او فناوری‌هایی را که سال‌ها قبل برایشان فکر و تلاش شده بود، به ثمر رساند.

 

گوتنبرگ، چاپگر آلمانی، نخستین کسی بود که برای هر حرف، قطعهٔ فی جداگانه‌ای در نظر گرفت. وی قطعه‌ها را برای ترکیب کلمات مناسب کنار هم قرار داد، بر آن‌ها مرکب مالید، و بر ورق‌های کاغذ فشرد و به این ترتیب چاپ نوین را ایجاد کرد. وی حروف را ابتدا از جنس چوب، سپس از سرب، و بعدها از آلیاژ سرب، قلع، و آنتیموان ساخت وی نسبت فات آلیاژ را به گونه‌ای انتخاب کرد که حروف بیش از حد سخت و نرم نباشند.

صنعت چاپ ایران

دربارهٔ شروع چاپ سنگی در ایران روایات متعددی وجود دارد، اما روایت قوی‌تر این است که چاپ سنگی را نخستین بار میرزا صالح شیرازی در تبریز راه‌اندازی کرد. میرزا صالح که از سوی دولت ایران برای فراگیری هنرهای جدید به اروپا رفته بود، در بازگشت یک دستگاه چاپ سنگی با خود به تبریز آورد که آن را در سال ۱۲۲۵ هجری قمری راه انداخت. چاپخانهٔ سنگی در مدت کوتاهی در تهران، اصفهان و سپس سایر شهرهای ایران تأسیس شد و بیش از ۵۰ سال تنها روش چاپ در ایران بود و تا اواخر دورهٔ قاجار، هر چه در ایران چاپ می‌شد، به روش چاپ سنگی بود. البته هشت سال قبل از ورود چاپ سنگی به ایران چاپ سربی راه‌اندازی شده بود، ولی به علت هزینه و زحمت زیاد آن، پس از ورود چاپ سنگی، کنار گذاشته شد ولی بعدها در دورهٔ قاجار دوباره استفاده از حروف سربی رایج گردید. اولین چاپخانه بروش حروفچینی(چاپخانه حروفی) در اواخر دهه ۱۲۷۰، توسط یوسف اعتصامی(اعتصام الملک آشتیانی پدر پروین اعتصامی) در تبریز دائر گردید.

شیوه های چاپ

حال بعضی از ابداعات چاپ در قرن ۱۹ و ۲۰ م را بررسی نماییم. در دههٔ آخر قرن ۱۸ م تحولاتی در چاپ ایجاد شد؛ از جمله اینکه در همین دوره شخصی به نام آلویز سنفلدر اتریشی چاپ سنگی را برای تکثیر ورقه‌های موسیقی ابداع کرد و به آن به عنوان جایگزینی برای سیاه قلم کاری نگاه کرد. در این روش نگاره به وسیلهٔ یک قلم تیز یا عمل یک اسید بر سطح سنگ ایجاد می‌شود و نگاره با رنگ سیاه بر سطح سنگ خاکستری ترسیم می‌شود. از همین جهت تصور کار نهایی چندان مشکل نبود. در این شیوه روش کار این‌گونه است که قسمت‌هایی را که نمی‌خواستند چاپ شود (روی سنگ) مرطوب می‌کردند و در نتیجه مرکب چاپ که چرب است به آن قسمت‌ها نمی‌چسبید و قسمت‌های خشک مرکب را جذب می‌کردند و بدین صورت سطح آماده چاپ شامل دو قسمت بود:

1.      بخش مرطوب (برای قسمت‌های سفید)

2.      بخش خشک (برای قسمت‌های سیاه یا رنگی)

همین شیوه چاپ بود که بعدها به اختراع چاپ افست منجر گردید. اختراع عکاسی شاید بیش از هر عامل دیگر بر چاپ و صنعت تأثیرگذار بود و با وجود اینکه تهدیدی برای روش‌های دستی چاپ به حساب می‌آمد اما با اختراع عکاسی روش حساس کردن سطح ف و برگرداندن تصویر و حروف و نقوش بر روی آن ابداع شد. این روش جدید منشأ چاپ با کلیشه‌های خطی گردید و در پی پیشرفت عکاسی شیوه‌های گراوور، فتوگراوور و هلیوگراوور ایجاد شدند. در اوایل قرن ۱۹ م ماشین‌هایی ابداع شد که اعمال مختلف چاپ را به‌طور خودکار انجام می‌دادند و در نتیجه سرعت چاپ افزایش یافت تا جایی که ماشین‌های روتاتیو که قادر بودند در یک لحظه هر دو روی کاغذ را چاپ کنند به وجود آمد. با توجه به مطالب گفته شده به‌طور کلی به ۳ روش می‌توان یک نمونه (تصویر یا نوشته) را به چاپ رساند که عبارتند از:

1.      چاپ برجسته یا لترپرس یا تایپوگرافی

2.      چاپ گود یا فرورفته یا هیلوگراوور

3.      چاپ مسطح یا پلانوگرافی یا لیتوگرافی

https://aradinprint.ir/wp-content/uploads/2015/07/digital-print-01.jpg

https://aradinprint.ir/wp-content/uploads/2019/07/print-banner-01.jpg

انواع چاپ

چاپ انواع مختلفی دارد که متناسب با آنچه که قرار است چاپ شود و آنچه که بر آن قرار است چاپ شود انتخاب می‌گردد. مهم‌ترین این روش‌های عبارت‌اند از:

 

چاپ افست:  عمدتاً برای انتشارات، تبلیغات

چاپ فلکسو: عمدتاً برای بسته‌بندی

چاپ هلیوگراور: عمدتاً برای بسته‌بندی

چاپ سیلک اسکرین: عمدتاً برای تبلیغات چاپ‌های تفکیکی

چاپ لتر پرس: یکی از روش‌های چاپ برجسته از قدیمی‌ترین روش‌های چاپی است.

چاپ دیجیتال: برای همه مصارف، تبلیغاتی و اداری در تیراژ پایین

چاپ فلت بد: برای همه اجسام سخت مسطح

 

امروزه و با توجه به رشد علم و دردسترس بودن تکنولوژی و ابزارهای مرتبط سفارش چاپ آسان شده و به راحتی میتوان انواع کارهای چاپی را حتی با طراحی و بصورت آنلاین سفارش داد. چاپ دیجیتال آرادین با بهره‌گیری از تکنولوژی روز و کارمندانی مجرب کلیه خدمات طراحی گرافیک، چاپ دیجیتال، چاپ افست، فروش و چاپ سازه‌های نمایشگاهی و تبلیغات محیطی  را ارائه می‌دهد.

فروش و چاپ انواع سازه های نمایشگاهی و تبلیغات محیطی از دیگر خدمات مرکز چاپ است.

استند، استند فریم، استند ایکس، رول آپ، پاپ آپ، سه پایه بوم





https://aradinprint.ir/wp-content/uploads/2019/07/stand-x-01.jpg


برخی از خدمات چاپ دیجیتال آرادین:

سفارش آنلاین چاپ

طراحی گرافیک

چاپ دیجیتال

چاپ افست

چاپ پلات و لمینیت (چاپ داخلی)

چاپ بنر و چاپ فلکس (چاپ خارجی)

چاپ تیشرت و چاپ سابلیمیشن

چاپ سی دی و چاپ دی وی دی

چاپ و فروش سازه های نمایشگاهی

چاپ کارت ویزیت

چاپ تراکت

آموزش چاپ


https://aradinprint.ir/wp-content/uploads/2019/07/baner-slide-header-06.jpg.jpg

چاپ دیجیتال آمادگی این را دارد تا به تمامی مشتریان بصورت رایگان مشاوره ای بی غرض دهد تا در انتخاب و انجام سفارش و کارهای خود  اطلاعات لازم را بدست آورده و به نتیجه مطلوب برسند.


دوره اموزشی زبان بدن بازیگر مقابل دوربین درسال۱۳۹۸- مازیار میر

سیستم تبلیغات و کسب درآمد پاپ آی پی

آموزش تخصصی زبان بدن ۱۳۹۵- مازیار میر

چاپ ,یک ,اختراع ,دوران ,سنگی ,روش ,چاپ سنگی ,چاپ دیجیتال ,•         دوران ,و چاپ ,و به

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Drew's collection bersmourtaustach دانلود فیلم های نایاب وبروز خبر و کتاب کسب درآمد از اینترنت | همکاری در فروش شارژ mortdamarkens inogconrei وبلاگ اطلاع رسانی نشریه ادبی بال remilesria Robert's memory